Ricotta con pesto di piselli

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
6 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    700 g
  • di pisellini surgelati
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    70 g
  • di menta fresca le foglioline
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di ricotta vaccina
    350 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 296 kcal / 1238.3 kJ
Protein 14.5 g
Tuk 23.7 g
Sacharidy 6.8 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sodík 480.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...