Ricotta con pesto di piselli

4.9 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porzioni

Suroviny

  • 700 g di acqua
  • 150 g di pisellini surgelati
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g di menta fresca le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 350 g di ricotta vaccina

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 480.6 mg
Protein 14.5 g
Kalorie 1238.3 kJ / 296 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...