Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
  • ½ spicchio di aglio (volitelně)
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 2 cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 191.6 mg
Protein 43.2 g
Kalorie 1214.3 kJ / 290.3 kcal
Tuk 9.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...