Kompatibilní verze
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 2 cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 dado per brodo di pesce
- 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1214.3 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 191.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di bietole
45min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 λεπτ.
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Barchette feta e bietole
2 Std.
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Pollo in potacchio con patate alle erbe (Bimby Friend)
1h 30min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Keine Bewertungen
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45min
Smoothie ACE
10 Min
Ragù di carne e verdurine
30 Min