Kompatibilní verze
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 2 cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 dado per brodo di pesce
- 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1214.3 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 191.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittatina alle zucchine
30 min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 godz.
Polpette alla rucola
40min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 godz.
Tris di salse per aperitivo
30 min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min