Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola cortada em metades
- 100 g cenoura cortada (3 mm aprox.)
- 100 g talo de aipo cortado (3 mm aprox.)
- 50 g azeite
- 40 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de paprika
- 400 g água
- 1 c. sopa de caldo caseiro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 1200 g feijão cannelini cozido, escorrido
- 4 c. sopa de salsa
- 100 g iogurte grego
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2117.5 kJ / 506.1 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 73.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 385.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de beldroegas
40min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Costeletas de borrego com molho cremoso
Žádné hodnocení
Caldo verde
40min
Sopa fria de manga e pepino
15 Min
Creme de beringela
45 Min
Gelado de morango e manjericão
8h
Salada de batata e pepino
35min
Sopa de feijão-verde
1h 10min
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM6
1h
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30 Min
Asas de frango 5 especiarias
45 Min