Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola cortada em metades
- 100 g cenoura cortada (3 mm aprox.)
- 100 g talo de aipo cortado (3 mm aprox.)
- 50 g azeite
- 40 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de paprika
- 400 g água
- 1 c. sopa de caldo caseiro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 1200 g feijão cannelini cozido, escorrido
- 4 c. sopa de salsa
- 100 g iogurte grego
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2117.5 kJ / 506.1 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 73.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 385.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1 godz. 15 min
Sopa de entulho com tortellini
30min
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1 Std.
Bifes com puré de pastinaca e cenoura, cebola caramelizada e tiras estaladiças de pastinaca
1 Std.
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30min
Almôndegas de borrego com molho de tomate picante, cuscuz e mousse de chocolate e tâmaras
1h 20min
Sopa fria de pêssego com lulas
1 godz. 5 min
Gaspacho
10 Min
Minestrone
2 Std. 50 Min
Minestrone
45min
Rolos de curgete com salmão
25 min