Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g tomate, fresco ou enlatado
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
nebo 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- 50 - 100 g vinho branco
- 350 g abobrinha, cortada em cubos
- 200 g cenoura, cortada em rodelas
- 200 g cogumelos, laminados
- 400 g tofu firme, cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de manjericão seco
- 1 c. chá de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 756 kJ / 181 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
One pot de lentilhas e espinafres
1h
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 Min
Tikka masala de couve-flor
30 Min
Bolinhos de legumes indonésios (vegan) -TM6
Žádné hodnocení
Moqueca de peixe e camarão
55 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Tortilhas Tex-Mex com porco desfiado
1h 20min
Moussaka de lentilha
2h 20min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min
Tartes de alho-francês, funcho e queijo de cabra - TM6
Žádné hodnocení
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25 Min