Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g tomate, fresco ou enlatado
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
nebo 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- 50 - 100 g vinho branco
- 350 g abobrinha, cortada em cubos
- 200 g cenoura, cortada em rodelas
- 200 g cogumelos, laminados
- 400 g tofu firme, cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de manjericão seco
- 1 c. chá de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 756 kJ / 181 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Feijoada vegetariana
1 godz. 20 min
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25min
Chili com seitan
25min
Estufado de beringela picante
30 min
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Moussaka vegan
1 godz. 20 min
Caril thai vegetariano
35min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25 min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Estufado de amendoim africano
50min