Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinière de coques
- 2 échalotes
- 40 g de beurre
-
1000
g de coques fraîches, préalablement dégorgées
nebo 1000 g de palourdes fraîches - 10 brins de persil frais
- 5 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de vin blanc
Le risotto au citron
- 1 échalote
- 40 g de beurre
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- le zeste d'un citron jaune
- 100 g de vin blanc
- 600 g de fumet de poisson
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 traits de jus de citron
- 200 g d'artichauts à l'huile
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1876 kJ / 447 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 Std.
Brouillade rose
15 min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Soda bread irlandais
45 Min
Tartinade aux champignons
30 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Galette saucisse fromage
35min
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30 min
Sablés au maroilles
50min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10min
Feuilletés de butternut façon Wellington
1 Std. 45 Min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min