Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 100 克 青椒, 切小塊
- 150 克 洋蔥, 切半
- 100 克 罐裝蕃茄糊
- 2 粒 蒜頭
- 2 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 800 克 馬鈴薯, 去皮,切片(見要訣)
- 400 克 水
- 1 小撮 鹽
- 300 克 新鮮鮪魚, 切成小丁(3x3公分)
- 6 支 新鮮巴西利, 只取葉子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g