
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 100 克 青椒 切小塊
- 150 克 洋蔥 切半
- 100 克 番茄泥
- 2 粒 蒜頭
- 2 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 800 克 馬鈴薯 去皮,切片(見要訣)
- 400 克 水
- 1 小撮 鹽
- 300 克 新鮮鮪魚 切成小丁(3x3公分)
- 6 支 新鮮巴西利 只取葉子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 296 kcal / 1242 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 22 g