馬鈴薯燉鮪魚
TM5 TM6

馬鈴薯燉鮪魚

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 特級初榨橄欖油
  • 100 克 青椒, 切小塊
  • 150 克 洋蔥, 切半
  • 100 克 罐裝蕃茄糊
  • 2 粒 蒜頭
  • 2 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
  • 800 克 馬鈴薯, 去皮,切片(見要訣)
  • 400 克 水
  • 1 小撮 鹽
  • 300 克 新鮮鮪魚, 切成小丁(3x3公分)
  • 6 支 新鮮巴西利, 只取葉子,切碎

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1242 kJ / 296 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
22 g
Tuk
16 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty