馬鈴薯燉鮪魚

馬鈴薯燉鮪魚

4.8 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 特級初榨橄欖油
    50 克
  • 青椒 切小塊
    100 克
  • 洋蔥 切半
    150 克
  • 番茄泥
    100 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 茶匙
  • 馬鈴薯 去皮,切片(見要訣)
    800 克
  • 400 克
  • 1 小撮
  • 新鮮鮪魚 切成小丁(3x3公分)
    300 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子,切碎
    6 支

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15 g
Kalorie 1242 kJ / 296 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...