Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 400 g de lentejas cocidas en conserva, lavadas y escurridas
- 400 g de judías negras cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 900 g de caldo de verduras
- 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1066 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 543 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Sopa de trigo y verduras
45 min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Sopa italiana de verduras y pasta
40 min
Guiso de lentejas y champiñones
45 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55 min
Risotto con verduras asadas y lenguado
30 min
Guiso de verduras italiano
40 min