Risotto ai peperoni
TM6 TM5

Risotto ai peperoni

4.9 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
    nebo 5 g di sale + q.b.
  • 30 g di burro

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1788.5 kJ / 427.5 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
66.4 g
Tuk
14.5 g
Nasycený tuk
5.3 g
Vláknina
4.5 g
Sodík
11.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty