Risotto ai peperoni

Risotto ai peperoni

4.4 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a listarelle (1 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
    5 g di sale, + q.b.
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 11.4 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1788.5 kJ / 427.5 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 66.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...