Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
10
g di dado per brodo vegetale
nebo 5 g di sale + q.b. - 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 11.4 mg
Alternativní recepty
Pasta verze e pancetta
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Bruschetta (senza glutine)
3 Std.
Torta di castagne (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Risotto radicchio e uva
40min
Risotto ai profumi d'estate
30min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 Min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30min
Risotto ricotta e spinaci
30min
Linguine allo sgombro
30min