
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Æg
- 6 æg, medium
- vand
Påskekiks
- 100 g piskefløde
- 100 g hvedemel plus ekstra til drys
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- ½ tsk spidskommenfrø
Urtesauce
- 1 bundt persille, frisk (ca. 20 g), kun blade
- 1 bundt purløg, frisk (ca. 10 g), skåret i ringe
- 200 g creme fraiche, 18%
- 30 g mælk
- 20 g citronsaft friskpresset
- 10 g agavesirup
- ½ tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
- 6 tsk kaviar
- 6 tsk brøndkarse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 178 kcal / 744 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1hod.
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení