Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
-
175
g de farine bise
nebo 180 g de farine de blé - 80 g de beurre en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Découpage et préparation des légumes
- 500 - 600 g de légumes variés p.ex. (oignons, poireaux, carottes, courgettes, céleri, chou-rave, épinards, potiron, brocoli) en morceaux de 2 cm
- 1 - 2 gousse(s) d'ail (volitelně)
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- 1 œuf
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
-
100
g de gruyère, concassé ou râpé (voir conseil)
(volitelně)
nebo 100 g de fromage, toutes sortes, concassé ou râpé (voir conseil) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 399 mg
Alternativní recepty
Pâtes au four rapides
55min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Tarte au gruyère
50min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Tarte aux légumes
25min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5min
Potée de riz à la courge
50min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min