Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly

Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly

4.0 5 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 5min.
6 parts

Suroviny

Le gâteau
  • 80 g d'huile de coco
  • 60 g de farine de blé
  • 20 g de farine de maïs
  • 55 g de lait de coco
  • ½ c. à café d'extrait de pandan (voir "Conseil(s)")
  • 5 œufs blancs et jaunes séparés
  • 1 œuf
La meringue
  • 90 g de sucre en poudre
La chantilly
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • ½ gousse de vanille égrainée
  • 45 g de sucre glace
  • 125 g de fraises en tranches

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 8 g
Kalorie 1221 kJ / 292 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...