Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli

Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli

4.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
18 pezzi

Suroviny

  • 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 130 g di cimette di broccolo lavate
  • 270 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • ½ cucchiaino di paprica dolce
  • 75 g di burro freddo, a cubetti
  • 100 g di latte intero
  • 1 uovo, medio (circa 60 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 0.3 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 529 kJ / 126 kcal
Tuk 6.7 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...