
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 130 g di cimette di broccolo lavate
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 75 g di burro freddo, a cubetti
- 100 g di latte intero
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 126 kcal / 529 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mojito di Natale
15min
Patate arrosto aromatizzate
1hod.
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato
1hod.
Plumcake allo yogurt (senza uova)
1hod. 30min
Riso con manzo e broccoli
50min
Pancakes alla banana con yogurt aromatizzato
20min
Pane allo yogurt
14hod. 50min
Palline iperproteiche al tahin e al burro d'arachidi
1hod.
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1hod.
Mini burger di salmone
1hod. 30min
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25min
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30min