
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 400 g di patate pelate e a dadini (2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 266.8 kcal / 1116.3 kJ
- Protein
- 25.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 597.6 mg
Alternativní recepty
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Insalata di farro con tacchino e verdure
40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min