Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1116.3 kJ / 266.8 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 597.6 mg
Alternativní recepty
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min