Zařízení & příslušenství
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
676.9 mg
Protein
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
51.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min.
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min.
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1hod. 10min.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min.
Portuguese-style Crème Brûlée
25min.
Alpine Macaroni
45min.
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4hod.
Varoma Pizza
1hod.
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min.
Raspberry and Basil Sangria
40min.
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1hod. 45min.
Sausage and Fennel Orzotto
50min.