Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts

Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts

3.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

Dough
  • plain flour plus extra for dusting
    220 g
  • olive oil
    15 g
  • water
    125 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • caster sugar
    1 pinch
Topping
  • halved walnuts
    40 g
  • chicory
    100 g
  • pear halved lengthways
    150 g
  • crème fraîche
    100 g
  • coarse salt flakes or to taste
    2 pinches
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • Gorgonzola dolce crumbled
    100 g
  • rocket leaves for garnising

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 462.8 kcal / 1936.3 kJ
Protein 13.7 g
Tuk 23 g
Sacharidy 51.6 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sodík 676.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...