
Zařízení & příslušenství
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
462.8 kcal /
1936.3 kJ
Protein
13.7 g
Tuk
23 g
Sacharidy
51.6 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sodík
676.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slicing and Grating
44 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko