Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 200 g plain flour
- 75 g unsalted butter cold, diced
- 45 g water
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 15 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 150 g fresh spinach leaves
- 170 g milk
- 3 large eggs
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 150 g goat's cheese, sliced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.