Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bread, torn in pieces
- 2 shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 250 g kale, tough stalks removed
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g feta cheese, crumbled
- 6 stalks fresh mint, leaves only, finely chopped
- 1 medium egg
- fine sea salt, to taste
- macadamia oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.