Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 45 g di acqua fredda
Ripieno
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchine, a rondelle 2 mm
- 200 g di pomodori datterino, a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 burrata da 200 g (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1371.1 kJ / 327.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 485.2 mg
Alternativní recepty
Omelette verdure e formaggio
30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Spirali di frittata arlecchino
2 godz. 30 min
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Lasagna vegetariana
2 godz.
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Crostata salata multicolore
1 godz.
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Torta salata svuotafrigo
2 godz.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min