Crostata salata tricolore

Crostata salata tricolore

4.8 218 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
8 fette

Suroviny

Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua fredda
    45 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    20 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    3
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di zucchine a rondelle 2 mm
    150 g
  • di pomodori datterino a metà
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaino
  • di origano secco
    ½ cucchiaino
  • burrata (volitelně) da 200 g
    1

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 327.8 kcal / 1371.1 kJ
Protein 10 g
Tuk 25.1 g
Sacharidy 16.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sodík 485.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...