Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g red radishes, washed, leaves removed
- 1 garlic clove
-
½
bunch fresh parsley, cut in pieces
nebo ½ bunch fresh coriander, cut in pieces - 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp grated lemon zest
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 90 g olive oil
- 25 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for serving
-
4
cod fillets (approx. 150 g each)
nebo 4 white fish fillets (approx. 150 g each) - 300 g water
- 1 spring onion, thinly sliced, for garnishing
- 1 baguette, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2897 kJ / 692.4 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 897.1 mg
Alternativní recepty
Salmorejo
2 Std. 10 Min
Cheese Arepas
50 min
Slow-cooked Veal Stew
2 Std. 10 Min
Dashi - Japanese stock
45 min
Melon Granita
4 Std.
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1u. 40min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Caipiroska
5 Min
Pierogi with Meat
1 Std.
Browned chicken mince
20min