Spring Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Spring Vegetable Soup

4.3 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 25 g fresh parsley
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 125 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
  • 900 g vegetable stock
  • 250 g savoy cabbage, stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
  • 150 g frozen green peas
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
548 kJ / 131 kcal
Protein
5.9 g
Sacharidy
10.5 g
Tuk
7.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty