Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 2566 mg
Alternativní recepty
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken and pesto risoni
35 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min