Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 2 bataty, nieobrane (ok. 150 g każdy)
- 150 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki liści kolendry, świeżych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 80 g czerwonej cebuli
-
½
papryczki chili habanero, bez gniazd nasiennych
nebo ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych - 4 kostki lodu
- 300 g okonia morskiego, świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 300 g fileta z łososia, świeżego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 947 kJ / 226 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chimichurri
5 Min
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40min
Dip z karczochów i tofu
5 Min
Greckie klopsiki z jagnięciny (Keftethes)
25 Min
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1h
Seitan z sosem pomarańczowym
2 godz.
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3h 10 min
Parfait z pestek dyni
6 Std. 25 Min
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Sałatka z ogórków z sezamem i wakame
1h
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40min
Zupa Pho
1 Std. 20 Min