Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g wody
- 30 g wodorostów kombu, pokrojonych na kawałki
- 10 g płatów wodorostów wakame, suszonych, pokrojonych na kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 150 g pora, tylko białej części, pokrojonej w 1 cm plastry
- 60 - 80 g pasty miso, białej (shiromiso)
- 200 g tofu, miękkiego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 411 kJ / 98 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaskońska zupa garbure z tofu
50min
Pasta zhong
15min
Makaron gryczany soba z warzywami i tofu
50min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1h 15 min
Zupa miso z warzywami
30min
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
35 Min
Azjatyckie spring rolls
1h 20 min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Azjatycka zupa warzywna z tofu
1h 30min
Zupa Pho
1h 20 min