
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 150 g Zwiebeln geviertelt
- 20 g Sonnenblumenöl
- 350 g Schweinefleisch, ausgelöst (z.B. Schulter)
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 100 g Weißwein
- 500 g Wasser und 1 EL für die Stärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 350 g Fisolen, frisch
- ½ TL Speisestärke
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen nach Geschmack
- Schwarzbrot zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 346 kcal / 1449 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Lauch-Fleischbällchen
1hod. 10min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Paprikahendl
1hod.
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Boef Stroganoff
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min