Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Sonnenblumenöl
- 350 g Schweinefleisch, ausgelöst (z.B. Schulter)
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 100 g Weißwein
- 500 g Wasser und 1 EL für die Stärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 350 g Fisolen, frisch
- ½ TL Speisestärke
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen, nach Geschmack
- Schwarzbrot, zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Paprikahendl
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Boef Stroganoff
50 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min