Rinderfilet à la Esterhazy

Rinderfilet à la Esterhazy

4.6 91 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 Portionen

Suroviny

  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Kapern, eingelegt
    2 TL
  • Wurzelgemüse (z. B. Sellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln, Karotten), geschält, in Stücken
    450 g
  • Butter
    30 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Rapsöl
    2 EL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 ½ TL
  • Estragonsenf
    1 EL
  • Rinderfilet (Rindslungenbraten) oder Mageres Meisel oder Rostbraten
    700 g
  • Wasser
    250 g
  • Rotwein
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Maisstärke
    10 g
  • Schlagobers
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 572 mg
Protein 28 g
Kalorie 1553 kJ / 371 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...