Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
-
200
g di pomodori freschi a metà
nebo 200 g di pomodori pelati in scatola - 50 g di olio di oliva
- 400 g di riso a chicco lungo (non Parboiled)
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Risotto al pomodoro
40 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Riso in bianco
25 min
Salsa al pomodoro
40 Min
Pasta e fagioli
50min
Riso al pomodoro
30 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min