Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
-
200
g di pomodori freschi a metà
nebo 200 g di pomodori pelati in scatola - 50 g di olio di oliva
- 400 g di riso a chicco lungo (non Parboiled)
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di riso e ceci
30 min
Pasta e piselli
35 Min
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Riso in bianco
25 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 menit
Pasta e fagioli
50 menit
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min