Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
-
720
g di polpetti piccoli puliti
nebo 720 g di moscardini puliti (800 g se da pulire) - 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
nebo 250 g di pomodori maturi, spellati e senza semi - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Moscardini al limone
30 Min