Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le lendemain
- 250 g de beurre doux (1 plaquette)
- farine de blé type 55 , pour le plan de travail
- 250 g de pommes à cuire, coupées en quatre
- 50 g de sucre vanillé maison
- 1 gros œuf
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3h 45min
Pain au chocolat
24h
Roulé de pain
1 godz. 15 min
Petits pains aux raisins
24h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Miniviennoiseries express
5h 20min
Croissants façon pain au chocolat
3 Std. 35 Min
Bretzels sucrés
4 godz.
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Brioche parisienne
24h
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 godz.
Croissant
16 godz.