Kompatibilní verze
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
nebo mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
nebo sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 10.7 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min