Kompatibilní verze
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
nebo mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
nebo sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 10.7 g
Alternativní recepty
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Lamb Kebobs
3 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min