
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 381 kcal / 1594 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g
Alternativní recepty
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Hambúrguer de atum com anchovas
20min
Hambúrgueres de frango com gratinado de legumes
55min
Crepes com recheio de espargos
50min
Almofadinhas de bacalhau
1hod. 45min
Crepes de bacalhau
1hod. 15min
Queques de milho com maionese
Žádné hodnocení
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Žádné hodnocení
Piza Vénus
1hod.
Kimchi em tortilhas
96hod.
Piza de tomate e mozarela com pesto
1hod. 10min
Empadas de camarão
50min