Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão, só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Papelotes de pescada com legumes verdes
30min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Foie gras - Figado de pato
20hod. 35min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Mexilhão thai
25min
Flores de curgete recheadas
25min
Quiche de espinafres com base de batata
1h 20min
Crepes com recheio de espargos
50min
Massa de salsa
20min
Húmus de tomate e feijão-branco
5 Min
Piza com batata e alecrim
50min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Žádné hodnocení