Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 38.2 mg
Alternativní recepty
Zuppa di baita
45 Min
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Vellutata di mais
20 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 min
Jota triestina
2 Std.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Zuppa di noci e sedano
35 Min
Zuppa di latte
30 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 Min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 Min