Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 38.2 mg
Alternativní recepty
Crema di cipolle e timo
1h
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Zuppa di baita
45min
Porri in crema delicata
35 Min
Spezzatino di manzo danese
30 Min
Gnocchetti de gris
30 Min
Zuppa di cipolle
1h
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 λεπτ.
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Polenta ai porri
1h 5min