Zuppa di pane nero

Zuppa di pane nero

3.2 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
5 porzioni

Suroviny

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla rossa a listarelle
  • 90 g di speck a listarelle
  • 50 g di vino rosso
  • 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 uova
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • erba cipollina fresca tritata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 38.2 mg
Protein 11 g
Kalorie 1086.2 kJ / 259.6 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...