
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 259.6 kcal / 1086.2 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 38.2 mg
Alternativní recepty
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1hod. 20min
Zuppa di cipolle
1hod.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min
Paparot
1hod. 5min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Zuppa di latte
30min
Pane australiano con burro dolce
45min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Zuppa del nord
1hod. 10min
Cirighet
30min
Zuppa di baita
45min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min