Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di speck Alto Adige IGP a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cavolo rosso a listarelle sottili (0.5 cm)
- 200 g di vino rosso secco di buona qualità
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 150 g di mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 40 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di rape
40min
Contorno di cavolo nero
20min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Ratatouille
40min
Verdure all'orientale
10min
Contorno di verza
35min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Radicchio in saor
3h 45min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min