Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
TM5 TM6

Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

4.4 (125 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g di nocciole sgusciate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale
  • 150 g di Gorgonzola
  • 50 g di latte

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1899 kJ / 454 kcal
Protein
14.6 g
Sacharidy
67.8 g
Tuk
15.7 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty