Kompatibilní verze
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di nocciole sgusciate
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 50 g di acqua
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- 150 g di Gorgonzola
- 50 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min