Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

4.4 144 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di nocciole sgusciate
    30 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • scalogno
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo vegetale
    800 g
  • di Gorgonzola
    150 g
  • di latte
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 454 kcal / 1899 kJ
Protein 14.6 g
Tuk 15.7 g
Sacharidy 67.8 g
Vláknina 2.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...