Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva (1 lata)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de judías verdes frescas sin hebras, en trozos de 3-4 cm
- aceite de oliva para pincelar
- 4 huevos
- 100 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 600 g) salpimentados
- sal para espolvorear
- 4 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1863 kJ / 446 kcal
- Protein
- 39.86 g
- Sacharidy
- 12.99 g
- Tuk
- 26.02 g
- Vláknina
- 5.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al vapor con salsa verde
20min
Salmón al vapor con verduras
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Rape a la jardinera
40min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Dorada a la catalana
30min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min