Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva (1 lata)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de judías verdes frescas sin hebras, en trozos de 3-4 cm
- aceite de oliva para pincelar
- 4 huevos
- 100 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 600 g) salpimentados
- sal para espolvorear
- 4 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1863 kJ / 446 kcal
- Protein
- 39.86 g
- Sacharidy
- 12.99 g
- Tuk
- 26.02 g
- Vláknina
- 5.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor de almejas
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Rape a la jardinera
40min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min