Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 14.65 g
- Tuk
- 13.96 g
- Vláknina
- 1.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mariscada
3 Std. 30 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Pulpo y rape amariscado
1 Std. 15 Min
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Arroz con bogavante
1 Std.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min