Buey de mar relleno a la provenzal
TM31 TM5 TM6

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 (23 hodnocení)

Suroviny

Buey de mar relleno

  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina

Provenzal

  • 1 ramita de perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1203 kJ / 287 kcal
Protein
25.9 g
Sacharidy
14.65 g
Tuk
13.96 g
Vláknina
1.44 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty