Buey de mar relleno a la provenzal

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 23 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
2 raciones

Suroviny

Buey de mar relleno
  • de agua
    500 g
  • buey de mar vivo (500-700 g)
    1
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso)
    50 g
  • gambones crudos enteros
    2
  • de puerro en rodajas
    50 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de harina
    30 g
Provenzal
  • de perejil fresco
    1 ramita
  • de pan
    10 g
  • diente de ajo
    ½

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 287 kcal / 1203 kJ
Protein 25.9 g
Tuk 13.96 g
Sacharidy 14.65 g
Vláknina 1.44 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...