Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 14.65 g
- Tuk
- 13.96 g
- Vláknina
- 1.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipirones rellenos
1h 10min
Cardo con carabineros
1 godz.
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20min
Txangurro
1h 10min
Centollos con cabrales y sidra
1 godz.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Cigalas al ajillo
20min
Berberechos al vapor con lima
20min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Rape en salsa americana
1 godz.