Buey de mar relleno a la provenzal

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 24 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
2 raciones

Suroviny

Buey de mar relleno
  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina
Provenzal
  • 1 ramita perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 25.9 g
Kalorie 1203 kJ / 287 kcal
Tuk 13.96 g
Vláknina 1.44 g
Sacharidy 14.65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...