
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 287 kcal / 1203 kJ
- Protein
- 25.9 g
- Tuk
- 13.96 g
- Sacharidy
- 14.65 g
- Vláknina
- 1.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bígaros al vapor de algas
30min
Centollos con cabrales y sidra
1hod.
Almejas a la marinera
30min
Fumet de pescado y gambas
20min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Txangurro
1hod. 10min
Chipirones rellenos
1hod. 10min
Cangrejos de río en salsa
30min
Mariscada
3hod. 30min
Arroz con bogavante
1hod.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min