![Buey de mar relleno a la provenzal Buey de mar relleno a la provenzal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C53ED92-BA8D-4B9F-BC84-C732CAD9A2F5/Derivates/9C4BC308-47BF-4B22-83F2-BFD6D585C03C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 14.65 g
- Tuk
- 13.96 g
- Vláknina
- 1.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Croquetas de mejillones
9 godz. 10 min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Langostinos al romesco
15min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Almejas a la marinera
30min
Mejillones al limón
30min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Cangrejos de río en salsa
30min
Tigres
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1u. 10min