
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones frescos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 500 g de agua
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde
- 100 g de pimiento rojo
- 1 cucharada de pimentón
- 4 - 5 pimientos del piquillo
- 250 g de patatas chascadas
- 1000 g de pulpo cocido en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 nécoras frescas, cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1149 kJ / 275 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1005.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1hod. 30min
Bacalao con langostinos
1hod.
Rape en salsa americana
1hod.
Caldereta de dorada
40min
Guiso de pulpo
45min
Marmitako de pulpo
40min
Fabes con pulpo
45min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Merluza a la koskera
45min
Guiso marinero
1hod. 20min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Paella de marisco
50min