Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Protein
- 72.39 g
- Sacharidy
- 0.29 g
- Tuk
- 30.68 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Bígaros al vapor de algas
30 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Chipirones rellenos
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Setas de cardo con jamón
25min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min