Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Protein
- 72.39 g
- Sacharidy
- 0.29 g
- Tuk
- 30.68 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Buey de mar relleno a la provenzal
2 godz.
Bígaros al vapor de algas
30 min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Almejas a la marinera
30 min
Vinagreta de pimientos
5 min
Vinagreta de pimientos
5 min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1 godz.
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min