![Rape al estilo de Lekeitio Rape al estilo de Lekeitio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BEB9327-4A3B-4641-9F1F-B94F44E9C3E9/Derivates/7326593b-25eb-4b2c-8531-1cf2e48efe1e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates maduros
- 500 g de cebolla en cuartos
- 500 g de cebolla roja en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 60 - 70 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos (6-7 cm)
- 600 g de langostinos crudos sin pelar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 2 nécoras (aprox. 200 g, partidas en 4-6 trozos)
- 40 - 50 g de coñac (aprox. ½ cubilete)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186 kJ / 283 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Crema con rape y gambas
30 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 мин.
Rape en salsa americana
1 godz.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Crema de marisco
40 мин.
Carabineros a la sal
20 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Rape al oporto
50 мин.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 мин.
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.