Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates maduros
- 500 g de cebolla en cuartos
- 500 g de cebolla roja en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 60 - 70 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos (6-7 cm)
- 600 g de langostinos crudos sin pelar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 2 nécoras (aprox. 200 g, partidas en 4-6 trozos)
- 40 - 50 g de coñac (aprox. ½ cubilete)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186 kJ / 283 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1u.
Sopa de pescado donostiarra
1u.
Fumet de pescado y gambas
20min
Magrets de pato con peras
1u.
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Crema de marisco
40min
Crema con rape y gambas
30 min
Rape en salsa americana
1u.
Arroz con bogavante
1u.