Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 93.6 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 3800.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Arroz Mediterrânico
50 min
Tukir de cabrito
Žádné hodnocení
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Coelho à moda do mediterrâneo
1h 15 min
Creme de couves
50 min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4h
Laçarotes com bacalhau marinado
6h
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50 min
Peixe à putanesca
30 min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 min
Robalo com lentilhas
1sa 35 dk