Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 93.6 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 3800.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 Min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 Min
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Ceviche de camarão com tomate
4 Std.
Mexilhão thai
25 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Mexilhões com pesto
25 Min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5 min.
Creme de tomate e Filetes de pescada com batatinhas
50 Min
Couve-flor gratinada
50 Min