Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad

Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad

4.6 53 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

Marinated fish fillets
  • boneless white fish fillets skinless (approx. 4 fillets)
    400 - 450 g
  • garlic cloves
    2
  • fennel seeds
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 pinch
  • saffron
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded
    1
  • olive oil
    60 g
Chermoula sauce
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander leaves and stalks only
    1 bunch
  • ground cumin
    ½ tsp
  • paprika
    1 tsp
  • lemon juice
    30 g
  • olive oil
    30 g
  • dried chilli flakes
    1 pinch
Couscous salad
  • couscous
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    700 g
  • ground cumin
    1 pinch
  • salt
    ½ tsp
  • fresh coriander leaves only
    5 sprigs
  • carrot cut into pieces
    1
  • pitted black olives
    50 g
  • fresh long red chilli (volitelně) trimmed and cut into halves
    1
  • grated lemon zest
    1 tsp
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 29.7 g
Kalorie 2659 kJ / 633.1 kcal
Tuk 33.4 g
Vláknina 8.9 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...