Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de ciruela
- 100 g de azúcar mascabado
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 1 anís estrella
- 1 cdita de sal
Porchetta
- 2 cditas hierbas finas
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 233 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 62 g
- Sodík
- 17160 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malteada de crema de avellanas
10min
Clericot
10min
Leche con malvaviscos
10min
Malteada de pan de muerto
5 min
Limonada rosa
10min
Nidos de chocolate
35min
Sangría de frambuesa y albahaca
40 Min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min
Clericot
10min
Margarita Frozen de Arándano
5 min
Margarita de sandía y mango
5 min
Huevos motuleños
45 Min