Porchetta al horno con salsa de ciruela
TM6 TM5

Porchetta al horno con salsa de ciruela

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Salsa de ciruela

  • 100 g de azúcar mascabado
  • 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
  • 100 g de vino tinto
  • 1 anís estrella
  • 1 cdita de sal

Porchetta

  • 2 cditas hierbas finas
  • 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
  • hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
4875 kJ / 1161 kcal
Protein
65 g
Sacharidy
233 g
Tuk
71 g
Nasycený tuk
26 g
Vláknina
62 g
Sodík
17160 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty