Zařízení & příslušenství
Plum brioche buns
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
16 pieces
Suroviny
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
27.6 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
38.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pistachio cream
15min.
Creamy pistachio pasta
40min.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24hod. 30min.
Classic Polish 'tort'
2hod. 25min.
Pear Twists on Chocolate Custard
30min.
Tempered chocolate
40min.
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min.
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6hod. 10min.
CADA (4 ingredient muesli)
10min.
Portuguese bread
3hod. 30min.
Greek pita breads
1hod. 15min.