Plum brioche buns

Plum brioche buns

4.5 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
16 pieces

Suroviny

Crumble
  • baker's flour
    50 g
  • white sugar
    50 g
  • unsalted butter
    40 g
Brioche
  • milk
    250 g
  • white sugar
    100 g
  • dried instant yeast
    10 g
  • baker's flour plus extra to dust
    520 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • eggs separated
    2
  • unsalted butter cut into pieces, softened
    80 g
  • sea salt
    1 pinch
  • extra virgin olive oil to grease
  • fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 27.6 mg
Protein 6.2 g
Kalorie 1048.2 kJ / 250.5 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 38.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...