
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 50 g baker's flour
- 50 g white sugar
- 40 g unsalted butter
Brioche
- 250 g milk
- 100 g white sugar
- 10 g dried instant yeast
- 520 g baker's flour plus extra to dust
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 eggs separated
- 80 g unsalted butter cut into pieces, softened
- 1 pinch sea salt
- extra virgin olive oil to grease
- 300 g fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 250.5 kcal / 1048.2 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 27.6 mg
Alternativní recepty
Far Breton with prunes
2hod.
Chicken Noodle Soup
50min
Ham and cheese canelé
49hod.
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1hod. 30min
Pascualina
1hod. 45min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1hod. 30min
Traditional Apple pie
1hod. 30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min
Shoofly Cake
1hod. 45min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Best ever carrot cake
1hod. 35min
Fluffy ricotta pancakes
35min