Zařízení & příslušenství
Plum brioche buns
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
16 pieces
Suroviny
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
27.6 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
38.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min.
Spaghetti carbonara (TM7)
40min.
Sunflower Butter
25min.
Quince tart
1hod. 10min.
Pears in Orange Syrup
30min.
Chocolate Basque cheesecake
2hod.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min.
Steamed chocolate flan cake
2hod. 40min.
Paris–Brest with praline cream
26hod.
Steamed mocha scrolls XXL
50min.
Lemon meringue ice-cream cake
13hod. 15min.
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min.