Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Sahne
- 200 g Milch
- 90 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Pfirsiche in Scheiben oder Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensaft
-
2
EL Pistazien, gehackt
nebo 2 EL Pecannüsse, gehackt - 2 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1949 kJ / 466 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 58 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15 min
Himbeer-Törtchen
2 godz. 40 min
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24 Std.
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2 godz. 30 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zwetschgen-Trifle
4h
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30 min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6h 30 min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h