Zařízení & příslušenství
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
Majonéza z hnědého másla
-
150 gramů másla
-
4 žloutky
-
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
-
mořská sůl podle chuti
Maková oplatka
-
180 gramů hladká mouka
-
60 gramů máku
-
90 gramů slunečnicového oleje
-
90 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
Chřest na páře a dokončení
-
800 gramů vody
-
1 špetka soli
-
500 gramů chřestu
-
směs bylinek, čerstvých divokých
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
3365.8 kJ /
801.5 kcal
Tuk
66.2 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Avokádovo maracujové smoothie
10min.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Restovaná šalotka (250 gramů)
Žádné hodnocení
Mango lasi pralinky
Žádné hodnocení
Šunková rolka
20min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Smoothie z manga
10min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Sorbet z lesních plodů
5min.
Guacamole s kaviárem
10min.