
Zařízení & příslušenství
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
Majonéza z hnědého másla
-
150 gramů másla
-
4 žloutky
-
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
-
mořská sůl podle chuti
Maková oplatka
-
180 gramů hladké mouky
-
60 gramů máku
-
90 gramů slunečnicového oleje
-
90 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
Chřest na páře a dokončení
-
800 gramů vody
-
1 špetka soli
-
500 gramů chřestu
-
směs bylinek, čerstvých divokých
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
3365.8 kJ /
801.5 kcal
Tuk
66.2 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Cuketové placičky s pažitkovým dipem
30min
Šlehačka
10min
Sníh z bílků
5min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Citrónové kuře s chřestem
40min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min
Polévka Tom Yum
15min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1hod. 40min