Zařízení & příslušenství
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
Majonéza z hnědého másla
-
150 gramů másla
-
4 žloutky
-
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
-
mořská sůl podle chuti
Maková oplatka
-
180 gramů hladká mouka
-
60 gramů máku
-
90 gramů slunečnicového oleje
-
90 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
Chřest na páře a dokončení
-
800 gramů vody
-
1 špetka soli
-
500 gramů chřestu
-
směs bylinek, čerstvých divokých
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
3365.8 kJ /
801.5 kcal
Tuk
66.2 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min.
Béarnská omáčka
20min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Ricottové obláčky v malinové omáčce
55min.
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Smoothie bowl se špenátem a goji
15min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min.
Valentýnský cheesecake
4hod. 30min.