Kompatibilní verze
Calabaza en espiral con salchicha italiana, gorgonzola y nueces
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 calabaza mantequilla, (aprox. 700 g), con las puntas cortadas, cortadas en cuartos a lo largo, sin pepitas y cortadas en forma circular para que quepan en el alimentador
- 30 g de nuez de castilla, pelada
- 250 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de salchicha italiana, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- 150 g Gorgonzola dulce (suave)
- hoja de perejil fresco, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1334.8 mg
Alternativní recepty
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1 Std.
Postre de fresas y crema de chocolate
Žádné hodnocení
Nicuatole de mamey
3 Std. 30 Min
Tarta de maracuyá
1 Std. 15 Min
Panqué con arándanos
1 Std.
Panqué de plátano y cocoa
1h 45 min
Bollos de cerdo TM6
2h
Risotto de bacalao y chícharos con menta
35 min
Pizza de Pascua con ensalada de arúgula y mini mozzarella
1h 45 min
Cubiletes de queso
1 Std.
Mermelada de tejocote y vainilla
1 Std.
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.