Kompatibilní verze
Calabaza en espiral con salchicha italiana, gorgonzola y nueces
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 calabaza mantequilla, (aprox. 700 g), con las puntas cortadas, cortadas en cuartos a lo largo, sin pepitas y cortadas en forma circular para que quepan en el alimentador
- 30 g de nuez de castilla, pelada
- 250 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de salchicha italiana, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- 150 g Gorgonzola dulce (suave)
- hoja de perejil fresco, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1334.8 mg
Alternativní recepty
Malteada de cheesecake de fresa
40min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 min
Nidos de espagueti con albóndigas de lentejas
1 godz. 5 min
Cupcakes de plátano
40min
Malteada de crema de avellanas
10 min
Smoothie proteico con espinacas
Žádné hodnocení
Cacerola de papa y salmón.
45min
Momias de salchicha
1h 10min
Pocky casero
1h 30min
Helado de Pasta de Morelia
10 min
Atole de Nutella
15min
Atole de chocolate
20 min