Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 - 400 g de patates douces, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 350 - 400 g de panais, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de farine de pois chiche
- 1 ½ c. à café de sel
- 250 g de tomates entières pelées au jus
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 150 g de mozzarella (environ 1 boule), en morceau
- 8 - 10 olives noires dénoyautées, en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 1194.2 mg
Alternativní recepty
Chocolats de Noël
1 godz.
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1 godz. 30 min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
FOIRE démonstration
1 godz.
Galette des rois caramel et clémentine
3h 20min
ATELIER menu 2
1 godz.
L'histoire Vorwerk
5 Min
ATELIER menu 1
1 godz.
Sandwichs de spaghetti légumes
1 godz.
Galette pistache et fleur d'oranger
1 godz. 30 min
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40min