Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de atún fresco en tacos de aprox. 10x6x3 cm.
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja de cualquier tipo (sin semillas) (volitelně)
- 1 diente de ajo
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de alcaparras escurridas
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para sellar el atún)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186 kJ / 283 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 205.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollo de pechuga de pollo con chimichurri
1 Std.
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1 Std.
Dorada asada con ajo y perejil
25 min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Pollo a la jamaicana con puré de batata y verduras
3h 5min
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45 min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45 min
Lubina con salsa griega
15 Min
Ensalada de quinoa con pepino, cherry y aguacate
30 min
Salmón asado con tomates secos
20min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min