Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 manojos de espárragos verdes gruesos (aprox. 1000 g)
- 60 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
- 100 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 425 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 10 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de nata
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 704.8 mg
Alternativní recepty
Crema de brócoli (Batch cooking)
15min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de cebolla roja
1h
Crema de apio
40min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min