Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi

Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce

Suroviny

  • 220 gramů hladké mouky
  • 35 gramů olivového oleje
  • 125 gramů vody
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka cukru
  • 75 gramů cukety s odříznutými konci (pokud jsou cukety příliš velké,ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly doširokého otvoru kráječe)
  • 75 gramů žluté cukety s odříznutými konci (pokud jsou cukety příliš velké,ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly doširokého otvoru kráječe)
  • 100 gramů mrkve s odříznutými konci, na kusy ne větší než jezdec
  • 100 gramů batátů s odříznutými konci (pokud jsou batáty příliš velké,ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly doširokého otvoru kráječe)
  • 100 gramů červené řepy s odříznutými konci (pokud je červená řepa příliš velká,ořízněte ji do takového tvaru, aby se vešla doširokého otvoru kráječe)
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů červené papriky na proužky (5 mm)
  • 150 gramů crème fraîche
  • 150 gramů sýra halloumi
    150 gramů fety
  • 50 gramů vlašských ořechů nahrubo nasekaných

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 527.9 kcal / 2208.8 kJ
Protein 16.4 g
Tuk 25.6 g
Sacharidy 59.1 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sodík 538.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...