Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
TM6

Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 220 gramů hladké mouky
  • 35 gramů olivového oleje
  • 125 gramů vody
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka cukru
  • 75 gramů cukety s odříznutými konci (pokud jsou cukety příliš velké,ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly doširokého otvoru kráječe)
  • 75 gramů žluté cukety s odříznutými konci (pokud jsou cukety příliš velké,ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly doširokého otvoru kráječe)
  • 100 gramů mrkve s odříznutými konci, na kusy ne větší než jezdec
  • 100 gramů batátů s odříznutými konci (pokud jsou batáty příliš velké,ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly doširokého otvoru kráječe)
  • 100 gramů červené řepy s odříznutými konci (pokud je červená řepa příliš velká,ořízněte ji do takového tvaru, aby se vešla doširokého otvoru kráječe)
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů červené papriky na proužky (5 mm)
  • 150 gramů crème fraîche
  • 150 gramů sýra halloumi
    nebo 150 gramů fety
  • 50 gramů vlašských ořechů nahrubo nasekaných

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
527.9 kcal / 2208.8 kJ
Protein
16.4 g
Tuk
25.6 g
Sacharidy
59.1 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sodík
538.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty