Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem

Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem

4.0 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce

Suroviny

Okurkové lodičky s bulgurem
  • 120 gramů cibule napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 120 gramů bulguru
  • 270 gramů vody
  • ½ kostky zeleninového bujónu
    1 rovná čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ¼ čajové lžičky kari
  • 70 gramů čerstvého sýru
  • 700 gramů salátových okurek (2 kusy, cca. 30 cm dlouhé)
Dýňové rizoto
  • 400 gramů dýně hokkaidó, na kousky
  • 120 gramů cibule napůl
  • 10 gramů oleje
  • 250 gramů rýže, parboiled
  • 400 gramů sterilovaných drcených rajčat
  • 500 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ¼ - ½ čajové lžičky pálivé papriky dle chuti
  • 2 špetky kmínu, mletého římského

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 13 g
Kalorie 2183 kJ / 521 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 9.4 g
Sacharidy 83 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...