
Zařízení & příslušenství
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
Příprava 30min
Celkový 1hod. 15min
4 porce
Suroviny
Okurkové lodičky s bulgurem
-
cibule napůl120 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
bulguru120 gramů
-
vody270 gramů
-
zeleninového bujónu½ kostky
-
soli¼ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého¼ čajové lžičky
-
kari¼ čajové lžičky
-
čerstvého sýru70 gramů
-
salátových okurek (2 kusy, cca. 30 cm dlouhé)700 gramů
Dýňové rizoto
-
dýně hokkaidó, na kousky400 gramů
-
cibule napůl120 gramů
-
oleje10 gramů
-
rýže, parboiled250 gramů
-
sterilovaných drcených rajčat400 gramů
-
vody500 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého½ čajové lžičky
-
pálivé papriky dle chuti¼ - ½ čajové lžičky
-
kmínu, mletého římského2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
521 kcal /
2183 kJ
Protein
13 g
Tuk
15 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
9.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Veget! Pohoda bez masa
10 recept
Česká republika
Česká republika