Zařízení & příslušenství
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
Okurkové lodičky s bulgurem
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
120 gramů bulguru
-
270 gramů vody
-
1 rovná čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí½ kostky zeleninového bujónu
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
¼ čajové lžičky kari
-
70 gramů čerstvého sýru
-
700 gramů salátových okurek (2 kusy, cca. 30 cm dlouhé)
Dýňové rizoto
-
400 gramů dýně hokkaidó, na kousky
-
120 gramů cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
250 gramů rýže, parboiled
-
400 gramů sterilovaných drcených rajčat
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
¼ - ½ čajové lžičky pálivé papriky dle chuti
-
2 špetky kmínu, mletého římského
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
2183 kJ /
521 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
9.4 g
Sacharidy
83 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veget! Pohoda bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1hod.
Ořechové košíčky bez mouky a cukru
30min.
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Vegetariánský rýžový salát
40min.
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Žádné hodnocení
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.