Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
TM31 TM5 TM6

Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem

4.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Okurkové lodičky s bulgurem

  • 120 gramů cibule, napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 120 gramů bulguru
  • 270 gramů vody
  • ½ kostky zeleninového bujónu
    nebo 1 rovná čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ¼ čajové lžičky kari
  • 70 gramů čerstvého sýru
  • 700 gramů salátových okurek, (2 kusy, cca. 30 cm dlouhé)

Dýňové rizoto

  • 400 gramů dýně, hokkaidó, na kousky
  • 120 gramů cibule, napůl
  • 10 gramů oleje
  • 250 gramů rýže, parboiled
  • 400 gramů sterilovaných drcených rajčat
  • 500 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ¼ - ½ čajové lžičky pálivé papriky, dle chuti
  • 2 špetky kmínu, mletého, římského

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2183 kJ / 521 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
83 g
Tuk
15 g
Vláknina
9.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty