Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů cukety, s odkrojenými kulatými konci (pokud jsou cukety příliš velké, upravte je do takového tvaru, aby se vešly do širokého otvoru kráječe)
- 1 citrón
-
4
filety z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného (cca 150-200 gramů každý)
nebo 4 filety z lososa, bez kůže, zmrazené, rozmražené (cca 150-200 gramů každý) - ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů čerstvé petržele, na kousky, plus extra pro servírování
- 4 stroužky česneku
- 100 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených, olej uschovejte
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře (volitelně)
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 469.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Sušená spiralizovaná jablka (křížaly) s čokoládovou ganache
Žádné hodnocení
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 min
Špaldový salát
20 min
Panellets
11 Std. 20 Min
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Polenta s hříbky
55 Min
Bolognese classico
5h
Karpatka
4h 30min